Support for ANG001 (version 1.0, 1.1 and 2.0)

*** New - Sound Issue (Failed to find SMS file ...) ***

The first place you should go for support is the troubleshooting document. This contains two major issues which have been addressed. This can be found in your start menu:

Start Menu\Programs\PS MSTS Stuff\ANG001\Troubleshooting\aka First place to go for Support

However, there was one issue which was picked up in the UKTrainSim forum which I did not include in the documentation (well not directly).

If you get the following screen error messages below then you need to follow the instructions provided on this web page:

Error 1

Error 2

How to fix this issue

This is very easy to fix. Thanks to scottm who provided the images above and was the one who actually had this issue originally.

Cause: The Part 2 patch has not been installed before installing Part 3 (Leeds Loop).

Fix (means a complete reinstall of ECE I'm afraid)

Windows Vista, 7, 8 users: Add / Remove Programs is your Programs and Features.

1) Uninstall my activity by going to your start menu or Add/Remove Programs
2) Completely uninstall ECE (best done in Add/Remove Programs)
3) Then go to the following directory:

C:\Program Files\Microsoft Games\Train Simulator\ROUTES\

4) In this directory select the folder 'eb_eastcoast' and delete it (make sure you delete everything including any files that maybe read only, if prompted).

5) Re-install Parts 1 and 2 as normal
6) Apply the Part 2 Patch now (get it from UKTrainSim - Look for ECE Part 2)
7) Re-install Part 3
8) Re-install my activity and it should not provide the error messages above

If you find this doesn't fix it then view this thread to see if you have another issue; or contact me if you still find no answer there.

Possible Sound Issue (Failed to find SMS file - FIX)

Sound Error = Failed to find SMS file ...

This error will only occur in version 1 or version 1.1. It has been fixed in version 2.0

 

Version 2.0 can be downloaded from UKTrainSim.

To fix in version 1 or version 1.1 follow the steps below.

1) Please run my configuration utility:

Start Menu\Programs\PS MSTS Stuff\Hugh Reilly new HST Sounds\Configure HST Sounds

2) Please make sure you select the option "Original ECE HST Sounds (with Fixed Coupler Broken)" as this does fix the issue. The downside is you have to use the default sounds. If you would like to use the updated sounds then please download version 2.0.

 

000webhost logo